Catering op Locatie

U kunt bij ons terecht voor heel veel catering. Vanuit onze keuken creëren wij de mooiste gerechten voor uw feest of welke gelegenheid dan ook, voor particulier en business. Denk aan feestelijke en originele borrelhapjes, kwaliteitslunches, uitgebreide diners, kleurrijke buffetten, bbq's, walking dinners en ga zo maar door. We hebben een uitgebreid assortiment aan fraaie taarten, verzorgen proeverijen, ondersteunende of aanvullende gerechten, een buffet met alleen desserts, salades, sauzen etc. etc. Alles huisgemaakt, van hoge kwaliteit en met de mooiste ingrediënten.

Wat bij ons voorop staat zijn smaak, kwaliteit en een kleurrijke presentatie.Indien u meer van onze cateringmogelijkheden wilt weten, neemt u dan contact met ons op. Telefoonnummer 06-53899078 of mail naarinfo@bistroagogo.nl. Wij werken met biologisch vlees van de lokale biologische slager, ons brood wordt gebakken door de lokale bakker.

Bezoek onze Facebook en Instagram pagina's voor een up to date overzicht, onze evenementen, de maaltijd van de week en uiteraard onze prachtige foto's van de catering en proeverijen.

Facebook
www.facebook.com/bistroagogocatering

Instagram
www.instagram.com/bistroagogo

Prijswijzigingen voorbehouden i.v.m. verkrijgbaarheid en aanbod van de seizoenen.

© Bistro a Gogo 2023