Borrelhappen

Alle borrelhapjes zijn van de hoogste kwaliteit, met biologisch vlees en duurzame vis, dagvers en met de beste ingrediënten. Voor elke gelegenheid maken wij de fraaiste creaties met verrassende smaken, warm of koud. Met oog voor detail, kleur en styling en vooral heel erg lekker!

De hapjes kunnen worden aangeleverd in gerecyclede kunststof cateringbakken welke precies in iedere koelkast passen. Indien gewenst nemen wij de bakken weer retour. Voor elke gelegenheid beschikken wij over mooie presentatieschalen en/of houten planken, deze kunnen we erbij leveren. Warme hapjes zijn eenvoudig zelf op te warmen in de oven of magnetron, u ontvangt er altijd instructies bij. Natuurlijk kan e.e.a. ook warm aangeleverd worden (evt. met gebruik van onze au bain-marie warmhouders) op het door u gewenste tijdstip. Naast borrelhapjes is het ook mogelijk om een tapas/anti pasti/mezze buffet te bestellen. Prijs hiervoor op aanvraag.

Feestelijke hapjes met veel kleur en smaak, prachtig en origineel van opmaak met de mooiste ingrediënten; met biologisch vlees, verantwoorde vis en vegetarisch. Prijs vanaf €2,85 vegetarisch en met biologisch vlees vanaf €3,00 per stuk met een minimale bestelling van 20st. Voor bedrijven, speciale aanvragen en als onderdeel van buffetten gelden andere prijzen.

Wil je onze hapjes bestellen of wil je iets bijzonders op je feest presenteren? Laat het ons weten en stuur ons een berichtje of mail.

© Bistro a Gogo 2023